Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός στον αέρα με την ατάκα της για την Παναγιώταρου

«Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη»


Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2022

Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός στον αέρα με την ατάκα της για την Παναγιώταρου

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα ήταν -όπως ήταν φυσικό- στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου στο πλαίσιο της εκδήλωσης του “Yes I do”, με την ίδια να είναι πάρα πολύ χαρούμενη.

Τη χαρά και την ευτυχία της Αλεξάνδρας παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο. Ωστόσο, η παρουσιάστρια μπέρδεψε τις παροιμίες κι έγινε χαμός.

«Παιδιά, πολύ κουλ και πολύ ωραία απάντησε η κοπέλα. Αλλά είναι αυτό που λέει… θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει πει.

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε: «Είναι κακό;» και εν συνεχεία αφού την ενημέρωσαν τι ακριβώς είπε, απάντησε: «Αχ, συγγνώμη παιδιά. Δεν υπονοούσα κάτι, χίλια συγγνώμη. Δεν θυμόμουν ότι η παροιμία είναι έτσι. Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη».

Δείτε το απόσπασμα

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb