Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

The Masked Singer: Ποιος κρυβόταν κάτω απο την στολή Μαργαρίτας;

Αποκαλύφθηκε η Μαργαρίτα - Άφωνοι οι κριτές


Δημοσίευση ΜΑΙ 22, 2022

The Masked Singer: Ποιος κρυβόταν κάτω απο την στολή Μαργαρίτας;

Η Μαργαρίτα ήταν η Μάσκα που κλήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά της στο "The Masked Singer". Μεγάλη έκπληξη για τους κριτές.

Ένα νέο επεισόδιο του ευφάνταστου "The Masked Singer" προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο απολαυστικό show μεταμφιέσεων, με τους κριτές να εντυπωσιάζονται από τα performances.

The Masked Singer: Εκτός διαγωνισμού η Μαργαρίτα

Δεν κράτησε για πολύ το ταξίδι της Μαργαρίτας στο ευφάναστο show τραγουδιού. Δυστυχώς με την ερμηνεία της στο τραγούδι "Μαργαρίτες" δεν κατάφερε να πείσει κοινό και ντετέκτιβς.

Οι μαντεψιές των ντετέκτιβ ήταν για ακόμα μια φορά κάπως μπερδεμένες και άσχετες μεταξύ τους. Ωστόσο, κάποιοι έδειξαν βέβαιοι για τις προβλέψεις τους.

Όταν ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε ότι η μάσκα που θα αποκαλυφθεί είναι αυτή της Μαργαρίτας, οι men in black έφεραν τις επίσημες προβλέψεις των ντετέκτιβ, οι οποίες ήταν επίσης μια προς μια εξαιρετικές. Τελικά, κάτω από τη μάσκα κρυβόταν ο Παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης!

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb