Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Η Αλβάρεζ θα αγωνιστεί 48 ώρες μετά από τη λιποθυμία της

Η Ανίτα Αλβάρεζ συγκλόνισε τον κόσμο με τη λιποθυμία της την ώρα της εκτέλεσης του προγράμματος της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Βουδαπέστης


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 23, 2022

Η Αλβάρεζ θα αγωνιστεί 48 ώρες μετά από τη λιποθυμία της

Θα επιστρέψει την Παρασκευή στη δράση για να αγωνιστεί στον τελικό του ομαδικού με τις ΗΠΑ

Η λιποθυμία της Αμερικανίδας Ανίτα Αλβάρεζ την ώρα που εκτελούσε την Τετάρτη το πρόγραμμα της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Βουδαπέστης συγκλόνισε τον κόσμο.

Η σπουδαία αθλήτρια των ΗΠΑ δεν άντεξε στην πίεση και στις συνθήκες στη Βουδαπέστη και λιποθύμησε για δεύτερη φορά στην καριέρα της εν ώρα αγώνα κάτι που έχει βάλει σε σκέψεις την ομοσπονδία των ΗΠΑ αλλά και την FINA.

Την Αλβάρεζ έσωσε με την πτώση της στο νερό η προπονήτρια της, Αντρέα Φουέντες, η οποία και δήλωσε πως θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα κοιμηθεί όλη την ημέρα (Πέμπτη).

Η Αμερικανίδα θέλει να τελειώσει μέσα στην πισίνα τους αγώνες της στη Βουδαπέστη και γι' αυτό το λόγο είναι στη start list του τελικού στο ελεύθερο ομαδικό.

Η Ανίτα Αλβάρεζ θα είναι μια από τις οχτώ Αμερικανίδες που δηλώθηκαν στον τελικό της Παρασκευής στον οποίο θα συμμετάσχει και η Ελλάδα. Έτσι ενώ θα συμπληρωθούν 48 ώρες μετά από το περιστατικό η Αλβάρεζ θα επιστρέψει στη δράση με στόχο το χρυσό!

Στο μεταξύ η Φουέντες, μιλώντας στο ισπανικό ραδιόφωνο τόνισε ότι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Αλβάρες «κατέβηκε και δεν αντέδρασε» αντί να εμφανιστεί μετά τη ρουτίνα της. «Όταν ένας κολυμβητής τελειώνει, το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να αναπνεύσει».

Για τις εξετάσεις που έγιναν σημείωσε: «Έχουμε εξετάσει πολλά πράγματα και η πίεση είναι καλή. Κάναμε αξονική τομογραφία στον εγκέφαλό της, είναι μια χαρά.Στο άθλημά μας συμβαίνει μερικές φορές, όταν πάμε χωρίς να αναπνέουμε για πολλή ώρα, με πολύ υψηλούς παλμούς και μερικές φορές το οξυγόνο να μην φτάνει εκεί που πρέπει, λιποθυμούμε».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb