Νέα

Ρούλα Κορομηλά: «Λύγισε» η παρουσιάστρια στο Σπίτι με το MEGA


Δημοσίευση ΝΟE 27, 2022

Ρούλα Κορομηλά: «Λύγισε» η παρουσιάστρια στο Σπίτι με το MEGA

Συγκίνηση, γνήσιο λαϊκό κέφι και ανθρώπινες στιγμές είχε το χθεσινό «Σπίτι με το MEGA». Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον μεγάλο ερμηνευτή, Γιώργο Μαργαρίτη σε μία ξεχωριστή βράδια γεμάτο τραγούδια, ιστορίες και δυνατά συναισθήματα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μάς χάρισε ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο με τους τηλεθεατές να αγκαλιάζουν την αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA, η οποία σημείωσε στο σύνολο του κοινού ποσοστό 17%.

Σε τέταρτο, μάλιστα, η τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού άγγιξε το 21,6%.

Το «Σπίτι με το MEGA» εντυπωσίασε και τους χρήστες του Twitter. Το #Spitimetomega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής, ενώ, για ακόμα μία φορά, δεν έλειψαν τα θερμά σχόλια των χρηστών για την σπουδαία οικοδέσποινα, Ρούλα Κορομηλά.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο αυθεντικός, λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευσε μοναδικά τις τεράστιες επιτυχίες του από την πολυετή πορεία του καθώς και τραγούδησε ρεμπέτικα, τιμώντας τον σπουδαίο Βασίλη Τσιτσάνη.

Δίπλα του στη σκηνή βρέθηκαν η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ηλίας Βρεττός, η Ρία Ελληνίδου και οι σημαντικοί μουσικοσυνθέτες Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαργαρίτη με τον γιο του Κωνσταντίνο.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb