Νέα

Ιωάννα Τούνη: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα;


Δημοσίευση ΜΑΡ 26, 2024

Ιωάννα Τούνη: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα;

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα, επειδή αποχωρίστηκε για πρώτη φορά το παιδί της, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Η ίδια κατέγραψε τον εαυτό της να κλαίει, ενώ έλεγε στους ακολούθους της και περισσότερο, στις μητέρες που την ακολουθούν, ότι της λείπει ο γιος της.

Η instagrammer ανέβασε το σχετικό βίντεο σε Instagram story, ζητώντας παράλληλα υποστήριξη από τους followers της, επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί όπως είπε, το γεγονός ότι άφησε το μωρό στην Αθήνα με τον πατέρα του, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και θα το δει σε λίγες μέρες.

Δείτε το βίντεο

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη, είπε: «Συμπεθέρες μου νομίζω χρειάζομαι emotional support! Άφησα για πρώτη φορά τον Πάρη στην Αθήνα με τον μπαμπά και την γιαγιά του (που ήρθε από Πάτρα). Κανονικά ήταν προγραμματισμένο να μείνω και εγώ Αθήνα αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις στην εταιρεία και κάποια πολύ σοβαρά πράγματα νομικής φύσεως για τα οποία θα σας μιλήσω λίγο αργότερα που θα νιώθω πιο έτοιμη. Και άφησα χθες τον Πάρη στο αεροδρόμιο Αθήνα και θα έρθουν με τον Δημήτρη σε λίγες ημέρες πάνω».

Η instagrammer πρόσθεσε: «Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να αφήσουμε εμείς οι μαμάδες το μωρό μας την πρώτη φορά;».

Τέλος, σχολίασε με δάκρυα στα μάτια: «Έχω ζοριστεί και δεν ξέρω αν αυτό είναι δύσκολο πιο πολύ για τη μαμά ή το μωρό. Ξέρω ότι είναι μια υγιής διαδικασία που πρέπει να γίνει, αλλά έχω πάθει κακό».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb