Celebs

H Σακίρα μετά το βίντεο κλιπ βγήκε και για φαγητό με τον ηθοποιό του «Emily in Paris»


Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2024

H Σακίρα μετά το βίντεο κλιπ βγήκε και για φαγητό με τον ηθοποιό του «Emily in Paris»

Λίγο μετά τη συμμετοχή του Λουσιέν Λαβίσκουντ στο νέο βιντεοκλίπ της Σακίρα, ο ηθοποιός της σειράς «Emily in Paris» εθεάθη με την τραγουδίστρια σε βραδινή τους έξοδο.

Η Κολομβιανή σταρ βγήκε μαζί του στη Νέα Υόρκη, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο της πόλης.

Ο ηθοποιός μάλιστα, προηγουμένως είχε βρεθεί στο σόου της Σακίρα στην Times Square. Όπως είναι αναμενόμενο, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα πιθανό ειδύλλιο, με την έξοδο αυτή να «φουντώνει» τις φήμες.

Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν από το κλιπ της τραγουδίστριας στο ντουέτο της με την Cardi B, «Punteria».

Σε αυτό, η Κολομβιανή σταρ φαίνεται σε αισθησιακές σκηνές με τον ηθοποιό Λουσιέν Λαβίσκουντ. Εκείνη κι ο 31χρονος Βρετανός έρχονται πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και το κλιπ ολοκληρώνεται με τους δυο τους, να είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα.

Στο Instagram της, η Σακίρα προώθησε το νέο της τραγούδι και επέλεξε να ανεβάσει στιγμιότυπα από πλάνα με τον Λαβίσκουντ για τις αναρτήσεις της. Η Σακίρα στο νέο της ερωτικό κομμάτι, τραγουδάει, μεταξύ άλλων: «Έχεις καλό στόχο. Ξέρεις πού να με χτυπήσεις για να μείνω υποχωρητική. Έχεις το στυλ για να τραβήξεις την προσοχή μου. Μου ρίχνεις βέλη, πηγαίνουν κατευθείαν στην καρδιά μου. Και δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθώ. Είναι αδύνατο να σε αποφύγω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb