Νέα

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο


Δημοσίευση ΑΠΡ 18, 2024

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

Η Σοφία Βεργκάρα έκανε Instagram official τη νέα της σχέση. Η Σοφία Βεργκάρα είναι ζευγάρι με τον γιατρό Τζάστιν Σάλιμαν και πριν λίγες ημέρες ανέβασε ένα Insta Story με εκείνον, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό.

Όπως ανέφερε στο στιγμιότυπο, ο γιατρός ήταν εκείνος που την ανέλαβε ως ασθενή όταν υποβλήθηκε σε μία ιατρική επέμβαση στο πόδι και ήταν αυτή η αρχή της σχέσης τους. «Αν ποτέ κάνεις μια μεγάλη επέμβαση στο γόνατο, φρόντισε να βρεις έναν όμορφο γιατρό που θα κοιμηθεί μαζί σου εκείνη τη νύχτα», έγραψε η ηθοποιός και κριτής του America's Got Talent. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο έδειχνε τον ορθοπεδικό χειρουργό να κρατάει το δεμένο πόδι της Vergara μετά την επέμβαση.

Οι φήμες για το ειδύλλιό τους ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2023 όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βόλτα τους στο Λος Άντζελες. «Η έλξη είναι υπαρκτή και είναι σίγουρα ο τύπος της», δήλωσε τότε αποκλειστικά μια πηγή στο Us Weekly. «Κυκλοφορεί σε παρόμοιους κύκλους με τη Σοφία εδώ και χρόνια, οπότε η διασημότητά της δεν είναι κάτι που τον φοβίζει. Η Σοφία έλκεται από την αίσθηση του χιούμορ και την εξυπνάδα του. Επιπλέον, είναι ένας τζέντλεμαν και της φέρεται μόνο με σεβασμό. Είναι ενθουσιασμένη να δει πού θα πάνε τα πράγματα», συνέχισε.

Η νέα σχέση της Σοφία Βεργκάρα έρχεται μετά το διαζύγιό της τον Ιούλιο του 2023 με τον ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλλο, μετά από επτά χρόνια γάμου. «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο», ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση τότε. «Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστούμε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Το πρώην ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Νοέμβριο του 2015 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Φεβρουάριο. Τον Ιανουάριο, η Vergara αποκάλυψε τον λόγο του χωρισμού τους αναφέροντας πως εκείνος ήταν έτοιμος να γίνει μπαμπάς, ενώ εκείνη είχε κλείσει με αυτό το κεφάλαιο καθώς έχει έναν γιο, τον Μανόλο, 32 ετών.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb