Celebs

Αλέξης Γεωργούλης: «Αυτό που θα της έλεγα θα ήταν...» ‑ Το σχόλιο για τη Δανάη Μπάρκα μετά τις αντιδράσεις εναντίον της


Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2024

Αλέξης Γεωργούλης: «Αυτό που θα της έλεγα θα ήταν...» ‑ Το σχόλιο για τη Δανάη Μπάρκα μετά τις αντιδράσεις εναντίον της

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου, με αφορμή την υποψηφιότητά του στην Ευρωβουλή, ωστόσο αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην τηλεόραση είτε ως παρουσιαστής είτε ως ηθοποιός, ενώ μίλησε και για τον "πόλεμο" που δέχθηκε η Δανάη Μπάρκα το τελευταίο διάστημα στον τηλεοπτικό χώρο, ιδιαίτερα μετά το φιλί της με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ το δημόσιο ξέσπασμα της ξανθιάς παρουσιάστριας για το συμβάν).

Το σχόλιο του Αλέξη Γεωργούλη για τον "πόλεμο" κατά της Δανάης Μπάρκα
«Δεν μου έχει γίνει πρόταση να γίνω παρουσιαστής ξανά. Θα έκανα ξανά τον παρουσιαστή, μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή. Μου έχουν έρθει προτάσεις ως ηθοποιός για σίριαλ και θέατρο, απλά ο χρόνος είναι πολύ πιεσμένος και ειδικά στα ελληνικά δεδομένα χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος για να μπορέσει να βγει η παραγωγή. Χρειάζεται χρόνος δουλειάς και αφιέρωσης. Οπότε στις ελληνικές παραγωγές μου είναι λίγο δύσκολο να συνδράμω. Μου λείπει η υποκριτική στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Δεν ήμουν εδώ και δεν παρακολούθησα πως έγινε αυτός ο τηλεοπτικός πόλεμος στην Δανάη Μπάρκα. Απλώς, αυτό που θα της έλεγα αν το συζητούσαμε, θα ήταν ότι ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» σημείωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.



[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb