Νέα

Διάσημοι στη Βουλή: Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι όχι


Δημοσίευση ΙΑΝ 27, 2015

Διάσημοι στη Βουλή: Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι όχι

Ποιοι celebrities τα κατάφεραν και ποιοι όχι; Ας δούμε παρακάτω...

Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν μπαίνει στη βουλή. Η ¶ντζελα Γκερέκου στην Κέρκυρα δεν κατάφερε να εκλεγεί με 2.817 ψήφους. Ούτε η Νόνη Δούνια στην Α' Πειραιά, που ήρθε τρίτη σε σταυρούς, με 5.331 ψήφους.

Η Ελένη Γερασιμίδου από την άλλη, είναι η μοναδική βουλευτής από το ΚΚΕ στη Β' Θεσαλονίκης, με 3.522 σταυρούς. Πρώτη, με 19.155 ψήφους, στη Λάρισα βγαίνει η ¶ννα Βαγενά (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και η Μαρία Κανελλοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ επίσης) στην Αχαΐα, με 24.050 ψήφους.

Στη Β' Αθήνας ούτε η Κυριακή Δαμουλιάνου (δηλαρή η Κορίνα από το «Πάτερ Ημών»), ούτε η Κατερίνα Καλακμπόρ τα κατάφεραν. Εκτός μένει και η Κατερίνα Στανίση της Τελείας, που δεν τα κατάφερε να μπει στη βουλή.

Στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ όμως μπαίνουν ο Γιώργος Πάντζας και ο Πάνος Σκουρολιάκος, με 13.558 και 13.205 ψήφους αντίστοιχα.

Εκτός μέχρι στιγμής βρίσκεται στη Β' Αθηνών και η σεναριογράφος και ηθοποιός ¶ννα Χατζησοφιά, που έχει συγκεντρώσει 6.935 ψήφους.

Ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς δεν εκλέγεται βουλευτής, αλλά ούτε και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, αφού συγκέντρωσε 1.440 ψήφους στη Β' Αθηνών. Εκτός και η Λίλα Καφαντάρη, που κατέβηκε με το ΚΚΕ στην Α' Αθηνών, παρόλο που συγκέντρωσε 3.559 ψήφους.

Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, ο οποίος συγκέντρωσε 1.965 σταυρούς, ήρθε δεύτερος σε σταυρούς στη Β' Πειραιώς.

Πρώτη η Έλενα Κουντουρά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α' Αθηνών. Εκτός βουλής μένει ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, που κέρδισε 1.298 σταυρούς με τους ΑΝΕΛ στη Β' Αθηνών. Τέλος, ο Παύλος Χαϊκάλης εκλέγεται επίσης βουλευτής, καθώς συγκέντρωσε 5.585 σταυρούς και μπαίνει στη βουλή.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb