Νέα

Οι απαιτήσεις της Βίκυς Σταμάτη και οι παραγγελίες στα αγγλικά!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2012

Οι απαιτήσεις της Βίκυς Σταμάτη και οι παραγγελίες στα αγγλικά!

Στη διάρκεια της παραμονής της στις γυναικείες φυλακές η Βίκυ Σταμάτη έχει καταθέσει τουλάχιστον δέκα αναφορές σε βάρος του προσωπικού παραπονούμενη για το… service.

Όπως αναφέρεται στο "Πρώτο Θέμα", πολλές φορές μιλά στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα αγγλικά, μιλά στο τηλέφωνο διαρκώς και δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Κάθε φορά που βλέπει τον έγκλειστο σύζυγό της, του ζητά να την βοηθήσει να αποφυλακιστεί και διαπληκτίζεται καθημερινά μαζί του γιατί δεν κάνει όσα πρέπει ώστε να αφεθεί ελεύθερη. Από την άλλη, ο πρώην υπουργός δεν απαντά στις προκλήσεις της συζύγου του. Δείχνει ψύχραιμος και διαλλακτικός και προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Ο δικηγόρος της, κ. Βασίλειος Χειρδάρης, διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, ανακοινώνοντάς το με μια λιτή, αλλά σκληρή αναφορά στην πλήρη διαφωνία του στον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.

Οι υπάλληλοι του Κορυδαλλού ανέχονται τα καπρίτσια της κυρίας Σταμάτη, η οποία μοιράζεται το κελί της (το οποίο έχει όλες τις ανέσεις) με 2 Ελληνίδες κρατούμενες, στις οποίες φέρεται δύστροπα και άσχημα. Ούτε το τηλεκοντρόλ δεν μπορεί να ακουμπήσει κάποια από τις 2 αν δεν το επιτρέψει η Β. Σταμάτη.

Φυσικά περνά τα πάντα με αντισηπτικό πανάκι και σκουπίζει επιδεικτικά το χειριστήριο για να σκοτώσει τα μικρόβια.

Καθημερινά παραγγέλνει αντισηπτικά μαντιλάκια και υγρά, δεν έχει αγγίξει ούτε μία φορά το φαγητό της φυλακής. Τρώει πάντοτε από το φαγητό που της πηγαίνει ο αδελφός της και το οποίο βρίσκεται μέσα στο ψυγείο της.

Είναι από τις λίγες φορές που η διεύθυνση των φυλακών έχει εκπονήσει ειδικό σχέδιο για να μην έρχεται σε επαφή με την κόρη του συζύγου της Αρετή Τσοχατζοπούλου. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία και δεν συναντιούνται ποτέ. ¶λλωστε, όπως λένε πηγές του Κορυδαλλού, η θυγατέρα του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ είναι άτομο ήσυχο, που δεν δημιουργεί προβλήματα και διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Φορά πανάκριβες φόρμες και παπούτσια, ζητά τις ακριβές της κρέμες και τα καλλυντικά της και μιλά διαρκώς στο τηλέφωνο.

Καθημερινά καλεί τους δικηγόρους της και, όπως αναφέρουν οι συγκρατούμενές της, όταν δεν ακούει αυτά που θέλει, κλείνει κατάμουτρα στο συνομιλητή το ακουστικό.

Οι απαιτήσεις πολλές: Εκτός από τα μαντιλάκια και τη λίμα, αρνείται να μπει στο μίνι λεωφορείο που μεταφέρει τις κρατούμενες στην άλλη πτέρυγα για να δει τον άνδρα της. Το αίτημά της να πάει μόνη της με συνοδεία να συναντήσει για δύο ώρες τον γιο της απορρίφθηκε, κάτι που την έριξε σε μεγαλύτερη θλίψη.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb